Да имаш парченце
От мене искаш
Вземай
Ръцете здраво да стискаш
Тези парченца
Са диви зверченца
Не може ги удържа
Вземи си от огъня
В мене дето гори
Не питай
Мен дали ме боли
Вземайте
Има за всички
Парченцата мои
Отлитащи птички
© Любомир Деничин Всички права запазени
Има за всички
Взех си, но... давам и аз!
Поздравления!