31.10.2008 г., 10:53 ч.

... отмини ме 

  Поезия » Друга
758 0 3

Използвай ме, не ставам за обичане!

Душата моя бездна е дълбока

и всяка твоя нежна дума е събличане,

на тайна скрита и така жестока.

 

 

Прекрачих всичките закони, грешна съм.

Отрекох се от всичко на света,

в очите, чуждите, дори и смешна съм,

щом делила съм живот с греха.

 

 

Но те не знаят нищичко за мене.

Аз скрих се, прокървих и се изгубих,

ранена, в мен душата стене,

че някога тъй глупаво се влюбих.

 

 

Сега остана само тяло изкушаващо

и кожа сладка, жадна да я пият.

Забрави за нас и всичко ставащо,

за мен глупаците да се избият!

 

 

Използвай ме за миг обичане

и след това върви, недей ме пита,

че моят път е просто криволичене,

сълза поредна, с ръка изстрита!

© Вероника Камбурова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Без думи-СТРАХОТНО! Няма критика, която може да се изкаже негативно!
    Браво!-6!
  • Хмм...втори ден ме удивяваш!!!Много е яко!!!Поздрави от мен
  • Радвам се, че не те отминах. Тъжно е, но ми хареса. Поздрав!
Предложения
: ??:??