Относително.
Всичко е относително
към нещо друго.
Значи всичко е относително
към всичко.
Нищо е относително
към нищо
и всичко.
Обаче
също
е относително.
вторник
относително
първи септември
към 2009
© Братан Всички права запазени
Готино!