30.07.2008 г., 23:13 ч.

Отново... 

  Поезия » Любовна
491 0 1
 

Красиво, нежно тяло - БЛЯН.

Красиво, нежно тяло - СВЯН.

... докосвам аз едва, ЕДВА,

... докосвам аз, но без СЛЕДА.

 

Потръпва то - без дъх, ГОРИ.

Потръпва то - далеч, УВИ.

... изправя се, долавям ДУМИ

... и виждам го, но ВЪВ СЪНЯ МИ!

© Лили Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??