4.12.2005 г., 23:53 ч.

Отново жива... 

  Поезия
907 0 8

Оттърсих се от мъката,от самотата...

Отново съм най-щастлива на земята!

Пак с радост посрещам новия ден.

Щастливото момиченце се пробуди в мен.

Не са ми нужни спомените вече,

а болката е някъде далече...

Животът е да се живее,а не потънала в мрак

да чакам утрешния ден с напразните копнежи,изпълнена със страх!

С усмивка пред трудностите ще се изправя

и грешките с лекота ще поправя!

Отново съм жива!!!Отново съм себе си!!!

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??