25.05.2008 г., 1:33 ч.

Отново лъжеш ме, нали?! 

  Поезия » Любовна
622 0 0

Стоеше ти пред мен

в онзи хубав майски ден

с цветя в ръцете,

огън в очите и молеше да ти простя!

Но не запомни,

аз вече  не вярвам на твоите лъжи,

престани с твоите игри,

само лъжеш ме отново, нали?!

© Камелия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??