14.09.2007 г., 19:00 ч.

Отново на училище 

  Поезия
578 0 1

- Хайде тате, хайде мамо,

ставайте, че е зарана.

Дрешките ни облечете

и в школото ни водете.

 

- Идва време за учение,

малко имайте търпение.

Взимайте тетрадки и моливи

и букетите красиви.

 

Нашите деца и двете,

пак политат на крилете,

а учителката им позната

ще помага във делата.

 

Училище, окичено с цветя,

дворът пълен със деца,

във очите само погледнете,

радостта им оценете.

 

* * *
Нека всички изпратим децата си  с усмивка  на училище. :)))

 


 

 

© Николай Стойчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Всички със усмивки,
    чантите грабнете ,
    тичайте в школото
    и много се учете!
    Изпращам усмивки на всички деца
    тръгнали на училище в утрешния ден.
    Браво , Ники, че се сети и пожела!
Предложения
: ??:??