1.08.2010 г., 12:26 ч.

Отново с теб 

  Поезия » Любовна
584 0 1

Отново с теб аз имам среща -
тази вечер, в моя сън.
И моля се да си насреща,
щом звездите грейнат вън.

Отново с теб ще си говорим
за нашите мечти и тайни,
а щом очите си притворим,
мечтите ни ще са безкрайни.

Отново с теб ще се посмеем
на всичко весело и лудо,
а после с прегръдка ще се сгреем -
на мене стига ми туй чудо.

Отново с теб идва раздяла -
в мига, когато слънцето изгрее,
но ще се върнеш пак при мен, в бяло,
с луната бледа ще се смеем.

© Калин Станчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??