23.11.2008 г., 15:50 ч.

Отново сама 

  Поезия » Любовна
609 0 2
ОТНОВО САМА

Нощите ми вечно изпълнени са
с празнота.
Откакто ти тръгна
живея в своя свят на самота.

Заминаваш и те изпращам,
изпълнена с тъга.
Аз знам, че ще се върнеш,
ала до тогава ще съм си сама.

И отново, и отново чакам те,
да слезеш от забързания влак.
Да ме прегърнеш и целунеш,
и да знам, че с мен ще бъдеш пак.

Но докато те видя, аз ще съм
отново сам-сама и ще чакам
с нетърпение да призная
с нежност любовта.

© Лили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??