21.01.2009 г., 18:40 ч.

Отново ще обичам 

  Поезия » Любовна
882 0 2

    Отново ще обичам

 

 

Ти беше нежен бриз за мене,

ти беше пъстроцветната дъга.

Тя дните мрачни можеше да вземе

и превръщаше ги в тиха синева.

 

 

Ти беше моята любов голяма,

ти беше моят блян, мечта

и мислех си, че да обичам няма

друг да мога. Откраднал беше моята душа.

 

 

Сега е мрачно, пусто и дъждовно.

Разбита, сама съм във света.

Аз трябва назад по пътя да се върна,

за да се намеря и себе си да събера.

 

 

Едва тогава ще мога да обичам

и чрез сърцето си ще виждам аз света.

Да, аз отново  ще обичам!

А ти ще бъдеш само изсъхнала сълза.

© Яна Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ще те обичам вечно .Защото
    Така горещ е този ден, аз стена,
    А тялото ми страда във изгнание…
    Разкъсваш ме, пулсира всяка вена –
    Изгарям от болезнено желание!
  • много изстрадана болка!Харесах!
Предложения
: ??:??