11.05.2019 г., 15:34 ч.

Отново съдбата 

  Поезия » Любовна
218 0 0

Не знам какво да кажа
казах ме си всичко в онзи ден,
когато за последно се видяхме
от тогава много време мина,


но днес съдбата пътищата ни пресече 
решила че отново сме готови,
ала дали така е надали ще разберем.
И двамата промени претърпяхме,


но съдбата работата само тя си знае,
но стига ми казаното от теб в онзи ден,
за да мога да избягам от нейното решение,
успях да скрия всички чувства и не ще отключа ги до края


победи в онзи ден и всичко взе си 
остави ме с моите сълзи. 
Ще избягам и днес от нейното решение
колкото и да ми е трудно.
но не ще се върна вече.

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??