12.07.2008 г., 13:07 ч.

Отново те видях 

  Поезия » Любовна
1320 0 2
 

От много време не те бях виждала,

че те виждат други момичета съм завиждала...

Днес отново те видях,

ти каза ми че съм красива,

тогава бях толкова щастлива...

Щом ме поздрави веднага от радост светнаха моите очи...

Погледът ти мек гледах с наслада,

ти за мене беше първата голяма изненада...

Дойде за миг,

но бързо си замина...

За тебе мислих аз

година след година...

Дори и да те забравя за ден, за два

пак за теб се връща мисълта...

дали отново ще те видя,

дали ще мога да се справя...

пред погледът ти пак да се изправя...

Сега за тебе пиша това стихотворение,

ти си моята муза

и на теб е посветено моето произведение...

© Питър Пан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??