11.04.2008 г., 8:03 ч.

Отново за двама 

  Поезия » Любовна
666 0 0

Сама сега

лутам се безцелно

само с мисълта за теб,

защото ти си нещо специално.

 

 

Умът - мислите ми

са само и единствено твои.

Сама сега

лутам се в нощта.

 

 

И няма как да заспя,

защото ти

завладял си ме - цялата:

сърцето и мисълта!

 

 

Нежно е чувството в  мен.

Истина е - не е измама.

Цялата сега съм в плен,

в плен на теб, но теб те няма.

 

 

И тази нощ така спокойна

ще дойда, ще те посетя.

И нежни ласки, нежни думи

на ухото ти ще зашептя.

 

 

Ще ти разкрия истината,

ще те погаля леко с ръка

и ще почувтсваш и ти

чувството, завладяло моята душа.

 

 

Ще приседна до теб,

а ти ще си до мен

и заедно двама

ще останем в плен...

 

 

... В  плен на истинското,

а не на измама.

В плен на любовта,

любовта между двама!

 

 

 

© Жен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??