10.09.2008 г., 23:12 ч.

Отново заедно 

  Поезия » Любовна
737 2 3
Тя е тук, а той там.
Тя е самотна, той - сам.
Тя тъжи, обича, зарича, тича...
Тя - горката. Трудно е да промениш съдбата.
Той седи, мълчи, но уви...
Сякаш нямаше очи...
ръце, крака, сърце...
Лесно ще е, ако бяха две.
Две сърца мълчащи, любящи... Но спри!
Зловеща преграда от време и място
делеше ги бавно и теглеше бясно.
Един към друг, един към друг,
протягайки ръце, докосвайки...
Едва усещайки, безмълвни.
Мечти, желания преследвайки...
Ще бъдат ли отново заедно???

© Ирина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??