21.06.2008 г., 13:29 ч.

Отново заедно 

  Поезия » Любовна
1201 0 2

Ах,ето ни отново, сякаш нищо не е било...

Нищо не се е променило... Защо?

Отново заедно...

отново с Теб...

Веднъж се появи и завинаги остана...

но жадувам за промяна...

Не искам Ти да си с мен...

и да ме държиш в своя плен!

Изгубена...

потънала...

сякаш в огромен водовъртеж...

Навсякъде сенки... без лица...

и малко по малко избледняват без следа!

© Бояна Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??