3.12.2011 г., 23:01 ч.

Отпечатък 

  Поезия
647 0 18

Покой в песен на щурец,

сълза от лист протича,

под сатен от златен прашец,

някой тихичко наднича.

Слънчева ласка в пурпурна боя,

древна препаска,

обвита в слепота,

по пътя на без края,

дъга от цветя,

някъде там към рая,

безумие в мечта.

Отпечатък на ръка в скала...

© Елeна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??