Покой в песен на щурец,
сълза от лист протича,
под сатен от златен прашец,
някой тихичко наднича.
Слънчева ласка в пурпурна боя,
древна препаска,
обвита в слепота,
по пътя на без края,
дъга от цветя,
някъде там към рая,
безумие в мечта.
Отпечатък на ръка в скала...
© Елeна All rights reserved.