Откакто в теб се влюбих...
И безумно те обикнах...
В извор се превърнах...
Не в един... а в много...
И с различен вкус са...
Ела да се напиеш...
Откъдето искаш...
Може и от всичките...
И колкото поискаш...
От очите ми отпий...
Планински езера са...
От любовен еликсир...
Със приказен дъх...
На горски цветя...
Отпий от устните ми...
Сладостен нектар...
От обич и желание...
От страст и възмечтание...
От святост и безсрамие...
От лудост и дихание...
От ласка и стенание...
От нежност и ухание...
От гърдите ми отпий...
Любов и трепет...
И наслада...
И безумие...
И надолу... още...
От недрата ми отпий...
Неземна сладост...
Страст и нежност...
И безпаметност...
И свобода...
И истина...
И вечност...
Отпий от мен...
Жената...
От горещата ми същност...
Изпий ме... цялата...
За да усетя...
Твоя завладяващ...
И божествен вкус...
На сътворение...
© Вяра Енева Всички права запазени