11.06.2021 г., 16:37 ч.

Отражение 

  Поезия
264 0 0

Поглеждам се и виждам теб.

Дърво в езерото взряно.

По цели дни то съзерцава

как тихите му риби
пишат думи в пясъчното дъно

и думите приличат на листа.

© Лилия Минева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??