Jun 11, 2021, 4:37 PM

Отражение 

  Poetry
267 0 0

Поглеждам се и виждам теб.

Дърво в езерото взряно.

По цели дни то съзерцава

как тихите му риби
пишат думи в пясъчното дъно

и думите приличат на листа.

© Лилия Минева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??