30.06.2024 г., 9:00 ч.  

Отразена в очите ти 

  Поезия » Любовна
122 0 0

                 

    Отразена в очите ти

 

Съществува ли обич такава,

от която се раждат звезди,

от която морето припява,

озарено от лунни лъчи?

 

Съществува ли обич такава - 

по-красива от изгрева нов?

Като огън, оставил жарава -

във душата най-силният зов!

 

Съществува ли обич, която

моя ден преобръща във рай?

Нежна обич дълбоко в сърцето

като пролетно слънце през май!

 

Съществува ли обич такава?

Не, не питам, аз знам, че си ти.

Друга обич на мен не ми трябва,

отразена е в твойте очи.

             Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??