7.11.2008 г., 0:20 ч.

Отрий ме 

  Поезия
641 0 4
 

Сътвори ме дълбоко в теб!

Открий ме в дребни нюанси,

опърпани дръвчета в лед!

Мъчително излей ме в сълзи,

далеч ще съм и ще те боли!

 

Пред погледа ти като мъгла

ще бъда едничко лекарство

за твойта праволинейна душа!

 

Ще ме пиеш като вино отлежало,

представяйки си ме на стола до теб!

Ще гледаш телефона неутешим,

над лист хартия името ми ще пишеш,

но всичко ще е  минало, забулено в дим!

© Дива Самодива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??