20.11.2005 г., 23:38 ч.

Отровена любов 

  Поезия
700 0 0
             Радвай се. Отрови ми сърцето,
             като змия го клъвна любовта ти.
             Заплете ме в мрежа от чувства
             и не мога от там да изляза.

             Събра в куфар старите спомени,
             замина с него в Рим или в Осака.
             На бит-пазар ще ги продаваш на безценица,
             а с тях нима и мене ще продаваш?

             Подай ми ръка. Любов ми е нужна,
             спаси ме в лабиринта от мисли и чувства.
             Сега и завинаги твоя ще бъда,
             като кошмарен сън ще те преследвам.

© Димитрина Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??