5.03.2008 г., 21:02 ч.

Отсега нататък... 

  Поезия » Любовна
1451 0 11
Вали!
Не както обикновено.
В очите ми вали.
Боли!
В сърцето наранено.
И навсякъде боли.
Мълчиш!
Като на разстрел.
Сърцето ти мълчи.
Грешиш!
Това е нашият дуел.
Не бива друг да го реши.
Сами!
Нека да помислим -
как ще сме сами.
Руши
някой света измислен.
И сърцето ми руши.
Дали
по старому ще бъде -
дъждът само да вали.
Бъди
сигурен, че не!
От днес само ще боли...

© Васка Мадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??