14.07.2020 г., 11:10 ч.

Отстрани 

  Поезия
470 1 0

Ще се отстраня от себе си, за да полетя на крила – понятие чуждо,

но близко в душата ни свита прибрано мълчи ненужно,

от упрека,

срещнал погледа си в кривото огледало – нали

това е най-близката среща от измеренията

на хиляди огледала,

застанали едно срещу друго.

 

Как да полетя с мултиплицирана вялост?

Ще полетя, ако счупя огледалата и свободата приема за цялост!

© Велина Караиванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??