Jul 14, 2020, 11:10 AM

Отстрани 

  Poetry
465 1 0

Ще се отстраня от себе си, за да полетя на крила – понятие чуждо,

но близко в душата ни свита прибрано мълчи ненужно,

от упрека,

срещнал погледа си в кривото огледало – нали

това е най-близката среща от измеренията

на хиляди огледала,

застанали едно срещу друго.

 

Как да полетя с мултиплицирана вялост?

Ще полетя, ако счупя огледалата и свободата приема за цялост!

© Велина Караиванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??