14.12.2005 г., 20:09 ч.

Отведи ме... 

  Поезия
751 0 1

Отведи ме!

         Не зная кога, не зная къде...

         Отведи ме!

         Нека стигнем звезди далечни...

         Отведи ме!

         Копнея да съм с теб...

         Отведи ме!

         До кладата на ураганна страст...

         Отведи ме!

         С тебе да съм в рая или ада...

         Отведи ме!

         Животът ми невъзможен е без теб...

         Отведи ме!

© Валентин Кабакчиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??