9.08.2008 г., 8:02 ч.

Отвори ми 

  Поезия » Любовна
610 0 5
Отвори ми
 
Отвори ми потаен кът в сърцето,
кът във вълшебен свят,
където живееше детето,
преди да порасне в жажда и глад.

Отвори ми и ще вляза,
на дракони ще летя
и вечно на стража
над принцеса ще бдя.

И ако да отвориш не знаеш,
влюбена не си
и принц не ще познаеш,
че принцесата ти спи.

посветено на Дакота Тодоровска

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??