15.11.2007 г., 15:41 ч.

Отвори ми, любов 

  Поезия » Любовна
1060 0 36
Много те моля,
отвори ми, любов!
Ето.
Тук съм.
Отвори ми вратата!
Отдалече при тебе с усмивка дойдох,
не ме оставяй вънка, на прага!

Дълъг път пропътувах.
През беди.
През лъжи.
Ще поседна за малко до тебе.
Ще съм мила и кротка.
Недей ме гони.
Невинна ще съм като бебе!

Ще разказват очите ми.
Аз ще мълча.
Говори ми.
Обичам да слушам.
Нежни думи за ласките на любовта.
Усмихни ме.
До теб ще се сгуша.

Обещавам, че този път
няма да плача.
Ни от радост.
Ни от мъка дори.
Душата си своя
ще предам на палача,
който винаги край мене ще бди!

Отвори ми, любов.
Нека вляза.
Пощади ме.
Отвори се за мен.
Не заключвай.
Аз ще те пазя.
Всеки миг!
Всяка нощ!
Всеки ден!

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??