Отвори очи, погледни света,
отвори очи пред нежната дъга.
Накарай ме за миг поне
да се превърна във дете.
Отвори очи, погледни любимия човек,
отвори очи, възнеси се като облак лек.
Нека заедно със вятъра да полетим,
като сме двама, не ще се изморим.
Отвори очи и осъзнай се,
отвори очи, не колебай се!
Отвори очи за новия ден,
отвори очи и погледни към мен!
© Богданка Малчева Всички права запазени