5.11.2007 г., 16:52 ч.

Отърси се от мъките 

  Поезия
658 0 17
 

Забранено ти е да обичаш!?

Не ставай смешен, кой ти забрани това?

Всяка втора ти отричаш,

затова не си щастлив сега.

 

Пресъхнали до дъно са очите ти.

И защо? От инат го правиш всичко.

От тях капки сълзи не потичат,

затова и не те обичат.

 

Инат за всичко си в живота.

Инат си и в любовта.

На инат пак си тъжен

и давиш болката си в самота.

 

Алкохолна мания е превзела

твойто подсъзнание.

Тъгата душата ти е завзела

и никой не ти обръща внимание.

 

Не ме лъжи, не те бива

даже и лъжец да бъдеш.

Дори на слепците им е ясно,

че щастието при тебе не е расло.

 

Обърни внимание на другите.

Обърни си и на себе си.

Помогни си и се отърси от мъките.

Не ставай обект на посмешище.

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??