Забранено ти е да обичаш!?
Не ставай смешен, кой ти забрани това?
Всяка втора ти отричаш,
затова не си щастлив сега.
Пресъхнали до дъно са очите ти.
И защо? От инат го правиш всичко.
От тях капки сълзи не потичат,
затова и не те обичат.
Инат за всичко си в живота.
Инат си и в любовта.
На инат пак си тъжен
и давиш болката си в самота.
Алкохолна мания е превзела
твойто подсъзнание.
Тъгата душата ти е завзела
и никой не ти обръща внимание.
Не ме лъжи, не те бива
даже и лъжец да бъдеш.
Дори на слепците им е ясно,
че щастието при тебе не е расло.
Обърни внимание на другите.
Обърни си и на себе си.
Помогни си и се отърси от мъките.
Не ставай обект на посмешище.
© Пламена Добрева Все права защищены