4.08.2004 г., 20:36 ч.

P.S. 

  Поезия
1026 0 0
За мен си като роза,като лято,
за мен си като нежен син лазур...
И ще си винаги в зората,
която ще изгрява в моя взор...

Защо - обичам те не ти ли казах?
Нима не знаеш ти това?
Че винаги ще бъдеш във душата,
във моята най-истинска душа...

© Катя Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??