Aug 4, 2004, 8:36 PM

P.S. 

  Poetry
1025 0 0
За мен си като роза,като лято,
за мен си като нежен син лазур...
И ще си винаги в зората,
която ще изгрява в моя взор...

Защо - обичам те не ти ли казах?
Нима не знаеш ти това?
Че винаги ще бъдеш във душата,
във моята най-истинска душа...

© Катя Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??