15.02.2013 г., 22:15 ч.

Паднал ангел 

  Поезия » Любовна
582 0 0

Паднал ангел броди в нощта.
Горчиво оплаква своята съдба.
Скита се по улиците пусти
и търси спомени любими.

А някога беше момък знатен,
обичащ от сърце.
Но зла участ го принуди 
договор с дявола да сключи
и да му служи.

Паднал ангел с черна душа,
броди сам в нощта.
Скита се по света
и търси следи от Любовта.

Няма я вече неговата любима,
отне му я смъртта.
Отлетя като гълъб бял 
нежната й душа.

Паднал ангел броди в нощта.
Търси той своята любима.
Плаче черното му сърце,
плаче за Любовта.

06.01.2013 г.


© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??