5.07.2012 г., 13:50 ч.

Пак е лято 

  Поезия » Пейзажна
1894 1 23

Вятър гали златните жита,

слънчево усмихва се небето.

Кръг чертаят птичите ята -

песните им славят битието.

 

Въздухът трепти - кристалночист,

в празнични одежди са цветята.

Ведро кима изумруден лист.

Радва се душата: пак е лято.

 

Всеки миг е стръкче аромат,

пърха пеперудено сърцето.

И сияе чудна благодат

във усмивката на битието.

 

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??