3.08.2007 г., 10:59 ч.

Пак обичам 

  Поезия
582 0 1
Отново мога да обичам,
в любов да се вричам.
Отново копнея
и истински се смея.

Ти се появи във онзи слънчев ден
и ме хвана за ръката,
поведе ме към небесата.
Погледнах в твоите очи
и видях любов неземна.

В очите с цвят на карамел се влюбих аз,
и помни - ще те обичам до сетния си час!!!

© Мария Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ето,така повече ми харесваш!Поздравче!
Предложения
: ??:??