5.03.2007 г., 9:14 ч.

Палач 

  Поезия
625 0 0

Небе, облаци прах.
Земя, мирис на страх.
Огън и болка, без плач.
Незнаен, но известен палач.

Миг или два, в странен покой.
Къса минута - и после порой.
Море от каменни чувства.
Планина от празен въздух.

Небе, но само от прах.
Земя, но вече без страх.
Огън... без плач и палач.
Незнаен, тих, но известен здрач.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??