25.11.2007 г., 10:58 ч.

Палитра 

  Поезия » Друга
450 0 2
                                    Палитра

               Живота  красив, каква съдба...
               А ручей  клокочи и прелива...
               Каква  палитра да  избера?
               С краски  разни  или  пък  сива?!...

               Преливат  цветовете  на живота
               ту  пастелни, преливащи  малки,
               ту  ярки, греят със  своите  шарки...
               И  знам... живота плавно  си отива...

               Обагрена, да... от светъл  лъч,
                младостта  прощално  се   извива...
                И  радост, и  смях... и детски  глъч,
                по  друга  пътечка  ли  завива!?!

                Преливат  цветове, като  дъга,
                окъпана във облак  самота...
                И  само  ти  остана в  мрака -
                малка  звездичка, която  ме чака...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??