5.03.2009 г., 23:50 ч.

Палячовски смях 

  Поезия » Любовна
653 0 1

 

Очите ти са стоманени клетки,

вълците плачат, закърмени в тях.

Зад гробищно-пустите клепки

шепне само палячовски смях.


Дяволът е плюл във душата ти

и Господ се усмихва през рамо.

Очите ти – покълнали плевели,

в мен са останали истински само

.


© Свобода Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??