12.12.2023 г., 11:27 ч.

Панелка 

  Поезия » Хумористична
185 0 0

Щом живееш във панелка,

носиш жълтата фланелка,

а и трябва да си луд

там да бъдеш в пек и студ

 

със перфектните комшии,

правещи си с теб кушии

и с любезни квартиранти,

каращи все на аванти.

 

Сутрин - страшна гюрултия.

А хапни поне филия!

На обяд деца крещят,

бабите ще оглушат.

 

Вечер - музика и танци.

Да заспиш ли - таратанци!

Няма, братко, угодия

във панелната кутия!

 

Или тотално изтрещяваш,

през къра почваш да го даваш,

или си взимаш партакешите

и се разделяш със келешите.

 

Направо си купувай смело

в някое планинско село

малка спретната къщурка.

Яко в нея се живурка!

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??