8.08.2013 г., 0:14 ч.

Паралелен свят 

  Поезия » Гражданска
741 0 2

Топъл полъх гали нежно през нощта
любима музика целува ми ушите,
усмихвам се и протягам аз ръка,
за миг се сливам със звездите.

 

Рея се в дълбокото небе,
плувам, гмуркам се безстрашно,
гушкам облаци като дете,
от звезден прах наоколо е прашно.

 

Моят свят... пак съм там,
живея бурно паралелно,
реалност тук е всеки земен блян,
чувствам се щастливо, безпределно.


07.08.13 г.

© Мария Амбова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??