Aug 8, 2013, 12:14 AM

Паралелен свят 

  Poetry » Civilian
743 0 2

Топъл полъх гали нежно през нощта
любима музика целува ми ушите,
усмихвам се и протягам аз ръка,
за миг се сливам със звездите.

 

Рея се в дълбокото небе,
плувам, гмуркам се безстрашно,
гушкам облаци като дете,
от звезден прах наоколо е прашно.

 

Моят свят... пак съм там,
живея бурно паралелно,
реалност тук е всеки земен блян,
чувствам се щастливо, безпределно.


07.08.13 г.

© Мария Амбова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??