20.10.2009 г., 21:38 ч.

Параноя от любов 

  Поезия » Любовна
776 0 0

В моите очи всичко се пречупва

и не мога да се освободя от моята черупка...

от едно боя се – да не съм прекалено уязвима,

защото прекалено пъти се виждах наранена.

 

Помогни ми, моля, опияни ме с твоята целувка,

прегърни ме силно, и ето, страхът ме напуска,

но остана ли за миг сама, сърцето

вика – „Той е с друга!„ и болката се изписа по лицето.

 

Отново онзи страх, че си грешка,

и че аз на съдбата съм просто пешка...

сякаш нямам избор, всичко е предопределено,

все аз и моето сърце да е наранено!

 

Друг път разумът съвсем ме напуска

и от чувствата да съм зависима допуска.

Не мога и ден без очите ти да зърна

и в топлия им поглед да потъна.

 

Всяко докосване, всеки поглед, всеки жест

доказват любовта ти, и нямаш нужда от тест,

но пак едно в главата ми кънти –

„Не му се доверявай!„ – и от този глас ме боли.

 

С теб обаче всичко е като сън наяве,

прекалено съм влюбена и зависима даже!

Параноя от прекалено много любов,

докажи ми, че за мен на всичко си готов!

© Валерия Минева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??