16.01.2010 г., 11:48 ч.

Парата 

  Поезия » Хумористична
450 0 0

Парата, ех, парата

оправя винаги играта.

Пробуташ тук,

пробуташ там

и вече си човек голям.

Венец от слава на главата

поставя някому парата.

На друг, отново тя горката

оставя да лъщят рогата.

Ех, тази скитница парата

със сила страшна е богата.

За да оправяш в миг играта,

ти смело бъркай за парата.

© Харита Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??