Jan 16, 2010, 11:48 AM

Парата 

  Poetry » Humour
481 0 0

Парата, ех, парата

оправя винаги играта.

Пробуташ тук,

пробуташ там

и вече си човек голям.

Венец от слава на главата

поставя някому парата.

На друг, отново тя горката

оставя да лъщят рогата.

Ех, тази скитница парата

със сила страшна е богата.

За да оправяш в миг играта,

ти смело бъркай за парата.

© Харита Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??