30.05.2006 г., 13:19 ч.

Парченца 

  Поезия
691 0 3

Днес е хубав деня.
Донесе ми още едно парченце
от счупеното си сърце.
Скоро ще успея да го събера.
Цялото ти сърце...
Ще тупти щастливо
отново както преди.
Помниш ли
кога беше това?
Ще ти припомня.
А сега побързай!
Донеси ми и другите парченца.
Използвам
най-здравото лепило -
любовта ми!

© Радост Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??