30 may 2006, 13:19

Парченца 

  Poesía
769 0 3

Днес е хубав деня.
Донесе ми още едно парченце
от счупеното си сърце.
Скоро ще успея да го събера.
Цялото ти сърце...
Ще тупти щастливо
отново както преди.
Помниш ли
кога беше това?
Ще ти припомня.
А сега побързай!
Донеси ми и другите парченца.
Използвам
най-здравото лепило -
любовта ми!

© Радост Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??