Не те искам, а те жадувам.
Не те отричам, а те презирам.
Не мога да ти откажа -
прекалено съм слаба.
Не мога да те прегърна -
твойте бодли ме раняват.
Да се протегна, не мога -
зная, пак ще падна.
Но какво ли мога тогава?
© Анна Всички права запазени