29.08.2007 г., 0:18 ч.

Патладжан на страстна фурна :) 

  Поезия
740 0 4

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Да се чете силно шеговито и с насмешка ;)

Как обичам патладжан да ям,

бавно, лекичко във фурната го пърля,
после  опитно го беля там,
гледам нищо да не се изхвърля.

След туй, с много  чесън и  доматен сос,
вкусно-вкусно го подправям,
може соев сос и щипка магданоз,
бързо-бързо да прибавя.

Става кьопоолу-то мечта,
с него мажа твоята филия
и за да не ти запари тя,
духам, де що капне, ближа.

Я! Почакай ! Що е туй ?
Дето ближа, нещо мърда,
шава, расне, май е...   :Р
Я по-бързо да поближа :)

Ето го - показва се оттам,
струва ми се, че и той е гладен,
чакай, вадя го навън :)
то и той душа си има - нека хапне :)))

Първо ще го вкуся аз.
Нека силно наедрее,
патладжан невиждан до тоз час,
в мойта кухничка виреел.

После твоя едър патладжан,
пъхам в мойта страстна фурна,
пърля го и него леко там,
дърпа се, ама  го връщам :)

Соса ми сервираш най-накрая,
вярно, натурален бил :)
без подправки и не пари,
няма чесън, нито дивисил...

Ех, че вкусна стана таз вечеря...
Неочакван апетит...
Май със яденето ставам гладна...
Я подай пак патладжана - да сме квит :)))

© Мила Нежна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??